Prijsindicaties

Categorie A:€ 0,-tot€ 2.500,-
Categorie B:€ 2.500,-tot€ 4.500,-
Categorie C:€ 4.500,-tot€ 6.500,-
Categorie D:€ 6.500,-tot€ 8.500,-
Categorie E:€ 8.500,-tot€ 10.000,-
Categorie F:€ 10.000,-enhoger

Reykja frá Fölskvi               IS VERKOCHT!

  • Vader:                            Taktur frá Tjarnarlandi
  • Moeder:                         Tinna frá Laxárnesi
  • Kleur:                              Zwart
  • Geboortejaar:               2013
  • Prijsindicatie:                Cat. E

Van alle markten thuis !!!

Reykja is een zwarte zesjarige merrie. Ze is in het najaar van 2017 ingereden en nadat ze afgelopen winter rust heeft gehad is ze nu goed doorgereden.
Ze heeft goed gescheiden gangen, een makkelijke tölt en een goede draf. Ze is vijfganger, maar met de telgang is nog niets gedaan. Ook voor een wat minder ervaren gangen-ruiter is Reykja goed te rijden. Deze merrie heeft de potentie om sport B te lopen.

Reykja heeft een goed temperament, hetgeen betekent dat ze voorwaarts is, maar met een goede rem. Verder is ze vrolijk als ze aan het werk mag en gaat ze graag mee op pad. Ze is verkeersmak.
In de groep vertoont Reykja een natuurlijke authoriteit, ze staat hoog in de rangorde maar hoeft daar erg weinig voor te doen.

Vader Taktur is gekeurd met 8,51 voor verrichtingen. Hij had onder andere een 9,5 voor tölt en 9,5 voor draf. Deze afstamming maakt Reykja niet alleen interessant als rijpaard maar ook voor de fokkerij.

De toekomstige eigenaar van Reykja geniet van al haar mogelijkheden: heerlijk door het bos rijden, een veulen fokken en wedstrijd rijden.

Dimon frá Hofsstöðum, Garðabæ               IS VERKOCHT!

  • Vader:                            Dynur frá Hvammi
  • Moeder:                         Brúnka frá Varmadal
  • Kleur:                              Vos met bles
  • Geboortejaar:               2006
  • Prijsindicatie:                Cat. E

Buitenkans !!!

Dimon is een twaalfjarige vierganger met goed gescheiden gangen. Deze twaalfjarige vos met bles is een oude rot in het vak, met veel wedstrijdervaring. Hij heeft onder andere in 2015 en 2017 WK gelopen onder een Young Rider.

Dimon staat ’s zomers wel in een deken, omdat hij anders heel licht jeuk krijgt, maar met die deken merk je (en hij) er helemaal niets van. Hij doet het prima in de groep.

De nieuwe eigenaar van Dimon koopt een erg goed wedstrijdpaard en is iemand die ofwel heel veel van hem wil leren, ofwel de uitdaging aan wil gaan om hem nóg beter te maken dan hij al is, want Dimon zit nog niet aan z’n top.