Professioneel en een passie voor paarden

Vefgrund werkt met veel passie met IJslandse paarden.
Wij staan voor u klaar met raad en daad.

It's not the final goal that matters, it's the road that leads to it!!

Marieke en Bert

Marieke

Marieke heeft meer dan 20 jaar ervaring in het beroepsmatig rijden en trainen van IJslandse paarden.

Nadat ze meer dan 7 jaar op Stoeterij Fitjar van Maaike Burggrafer (FT trainster en TI-A) heeft gewerkt, heeft ze vervolgens nog enkele jaren bij Stal frá Gaedingi en Stoeterij van ’t Ilperveld gewerkt.
In alle gevallen had Marieke als belangrijkste verantwoordelijkheid het inrijden en intölten van jonge paarden.

Tijdens haar verblijf op Stoeterij Fitjar heeft Marieke tevens jarenlang de jeugdlessen, én een gedeelte van de lessen voor volwassenen, van rijvereniging IJRN verzorgd.

Sinds najaar 2003 heeft ze haar eigen bedrijf Vefgrund, waarin ze vanaf mei 2008 full time actief is.

Marieke is NSIJP- en FEIF-erkend Trainer/Instructeur-B.
Voor de competenties die bij dat certificaat behoren verwijzen we naar de website van de Vereniging van Instructeurs  en Trainers, http://www.vit-ijslandsepaarden.nl

In haar werk combineert Marieke de competenties die zij tijdens haar PABO en TI-B opleidingen heeft ontwikkeld met haar jarenlange ervaring als trainster, instructrice en wedstrijdruiter.

Bert heeft meer dan dertig jaar in het bedrijfsleven zijn sporen verdiend als MT-lid en manager van productie-, commerciële- en logistieke afdelingen.

Op Vefgrund vervult hij een faciliterende rol en is daarnaast verantwoordelijk voor stallen, paddocks, land, inscharen, administratie en website.

bert_met-honden